Amit tudni kell rólunk

     Cégünk küldetése azoknak az edzett biztonsági üvegből, fényvisszaverő üvegből és színes üvegből készült, keret nélküli teljesüveg-rendszereknek a kivitelezése, szállítása és felszerelése, amelyek:

-       lakóhelyiségekben, irodahelyiségekben és üzlethelyiségekben helyezhetők el;

-       bel- és kültérben is alkalmazhatók.   

Cégünk elsősorban 2–15 mm vastagságú síküvegek megmunkálásával, üveglaminálással, üveg építőelemek árusításával, rozsdamentes acélszerkezetek gyártásával, valamint az építkezési üveggel kapcsolatos szaktanácsadással foglalkozik. Legyen szó akár egy egyszerű konyhaszekrény üvegajtajának legyártásáról, akár egy teljes üvegszerkezet megtervezéséről és kivitelezéséről, ügyfeleinknek minden esetben a legjobb megoldást kínáljuk.

Az edzett biztonsági üveggel olyan elképzeléseket is meg tudunk valósítani, amelyek elvetik a hagyományos tartókeretek alkalmazását. Az új technológiával készült konstrukciók ráadásul elegánsak, könnyűek és biztonságosak, élettartamuk pedig hosszú.

A keret nélküli üvegszerkezetek a kísérőfényre is megfelelően reagálnak: annak ellenére, hogy térelválasztóként működnek, egyáltalán nem tompítják azt. Az pedig már kizárólag az ügyfél vagy az építész elképzelésétől függ, hogy a nyílt tér látszatát keltő átlátszó üveg vagy inkább a teret hangsúlyosabban elválasztó matt üveg mellett döntenek-e. 

Cégünk teljes körű szolgáltatást biztosít, melybe a mérés felvétele, az árajánlat elkészítése, a termék kiszállítása és felszerelése, a jótálláson belüli, valamint az azt meghaladó szervizelés is beletartozik.

A teljesüveg-konstrukciók szállítását és szerelését egész Szlovákia területén vállaljuk. A kínálatunkban szereplő termékek egyedi megrendelésre készülnek. A Glass World kft. által biztosított  jótállási határidő 24 hónap.